نگاهی به غرفه انجمن مقابله با سوءرفتار با کودکان در بیست و سومین مجمع سالیانه مرکز پژوهش های دانشجویی
انجمن مقابله با سوءرفتار با کودکان امسال نیز همانند دو سال پیش با برپایی غرفه ی معرفی خود در بیست و سومین مجمع سالیانه مرکز پژوهش های دانشجویی به معرفی انجمن و عضوگیری از علاقمندان پرداخت.
1395/12/17   0
پانزدهم اسفند ماه 95، به رسم هر ساله مرکز پژوهش های علمی دانشجویان، مجمع سالیانه برگزار شد. دراین مجمع، علاوه بر ارائه گزارش سالیانه ی مرکز پژوهش ها و استعدادهای درخشان، انجمن های مختلف با برپایی غرفه هایی به معرفی خود و ارائه گزارش عملکرد سالانه خود پرداختند.
انجمن مقابله با سوءرفتار با کودکان نیز، همچون دو سال گذشته، در این مجمع حضور داشت و به توضيح و جذب عضو های جدید پرداخت.
برنامه با بازدید هيئت رئيسه دانشگاه از غرفه های دانشجویی ادامه یافت. در این بازدید، اعضاي انجمن مقابله با سوءرفتار ضمن قدردانی از فراهم شدن فرصت فعالیت در این حوزه، برای گسترش هرچه بیشتر برنامه های کنترل و پیشگیری از سوءرفتار با کودکان ابراز اميدواري کردند.