Skip Navigation Links
احتمال پذیرش مقالات خود را در هجدهمین كنگره پژوهشي سالانه دانشجويان علوم پزشكي كشور افزایش دهید
دانشجویان علاقمند به ارسال مقاله به هجدهمین كنگره پژوهشي سالانه دانشجويان علوم پزشكي كشور می توانند با کمک گرفتن از مشاوران پژوهشی مرکز پژوهش های علمی دانشجویان احتمال پذیرش مقالات خود را افزایش دهند.
1396/1/19   0

قابل توجه دانشجویانی که تمایل دارند خلاصه مقالات خود را به هجدهمين كنگره پژوهشي سالانه دانشجويان علوم پزشكي كشور که در تاريخ ۱۴ الي ۱۷ شهريور ۹۶ در دانشگاه علوم پزشكي قزوين برگزار مي گردد، ارسال نمایند.

به آگاهی میرساند دانشجویان علاقمند می توانند به منظور افزایش احتمال پذیرفته شدن و همچنین جهت استفاده از راهنمایی مشاوران پژوهشی مرکز در تهیه و ویرایش چكيده مقاله، مشخصات خود را به همراه فایل خلاصه مقاله حداکثر تا تاریخ 15 خرداد 96 به ايميل مركز پژوهش هاي علمي دانشجويان به آدرس ssrc.tum@yahoo.com ارسال نمايند. لازم به ذكر است كه Affiliation  مرکز پژوهشهاي علمي دانشجويان به صورت (Students’ Scientific Research Center, Tehran University of Medical Sciences, Tehran, Iran ) ميباشد.

جستجو در سايت: