برگزاری دومین مدرسه بین المللی اپتیک با حضور اساتید برجسته بین المللی
دومین مدرسه بین المللی اپتیک و دومین کنگره مرکز تحقیقات سلامت چشم بصیر با همکاری مرکز پژوهش های علمی دانشجویان برگزار شد.
1396/3/7   0
گالری عکس اولین روز از دومین مدرسه بین المللی اپتیک و دومین کنگره مرکز تحقیقات سلامت چشم بصیر با همکاری مرکز پژوهش های علمی دانشجویان با حضور جمعی از چشم پزشکان، اپتومتریست‌ها و دانشجویان علاقه مند به فیزیک پزشکی، از سراسر کشور چهارشنبه 3 خرداد ماه96 در مرکز پژوهش های علمی دانشجویان برگزار شد.
در این نشست مباحث مختلف اپتیک توسط سخنرانان مورد بررسی قرار گرفت و در پایان هر ارائه سخنرانان پاسخگوی سوالات حضار بودند. میهمانان خارجی این نشست پروفسور پابلو آرتال، پرفسور یوهانیس پالیکاریس و دکتر هاریلوس گینیس بودند.
این برنامه،  که در دو بخش صبح و بعد از ظهر در دو ساختمان مختلف دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، در حدود ساعت ۱۵ در سالن کنفرانس ۰۰ ۲ نفری دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، به کار خود ادامه داد.
اولین سخنرانی این بخش مربوط به پروفسور پالیکاریس از یونان بود و در نهایت با ارائه پابلو آرتال، پرفسور اسپانیایی مدعو این برنامه خاتمه یافت.
در پایان روز اول، میهمانان، دست اندرکاران علمی و برخی از اساتید حاضر در جلسه مورد تقدیر و تشکر قرار گرفتند.
لازم به ذکر است این نشست برای شرکت کنندگان دارای ۵ امتیاز بازآموزی بود.
این کنگره در دو روز آتی در مرکز فوق تخصصی چشم پزشکی بصیر ادامه داشت.