برگزاری دومین جلسه شورای مرکزی
دومین جلسه بیست و چهارمین شورای مرکزی روز دوشنبه 6 شهریور 96 در مرکز رشد استعداد های درخشان باحضور یسنا رستم آبادی دبیر مرکز و اعضای شورای مرکزی برگزار شد.
1396/6/11   0
در دومین جلسه بیست و چهارمین شورای مرکزی که روز دوشنبه 6 شهریور 96 در مرکز رشد استعداد های درخشان باحضوریسنا رستم آبادی، دبیر مرکز و اعضای شورای مرکزی برگزار شد؛ هریک از واحدها به ارائه اهداف خود پرداختند. امیرعلامی دبیر واحد پیراپزشکی، هدف اصلی را آموزش و جذب افراد علاقمند به پژوهش و استفاده از کلیه ظرفیت های موجود جهت پرورش نیروهای پژوهشی توانمند در کنار نیروهای اجرایی حاضر اعلام کرد.
رسمیت بخشیدن به واحد پیراپزشکی، فعال شدن انجمن های حاضر، برگزاری کارگاه های پاییزی، کارگاه خلاقیت و طرح واره های پژوهشی از اهداف بلند مدت واحد پیراپزشکی اعلام شد.
علی پروهان دبیر واحد پرستاری ومامایی، هدف این واحد را را جذب نیروهای از کار افتاده پژوهشی پرستاری، تمرکز بیشتر برای جذب نیروهای کم کار مامایی، پرورش نیروهای کارآمد، پیگیری گروه های کارگاه برگزار شده ی تابستانه ی خود تا مرحله ی ثبت پروپوزال بیان نمود. از اهداف بلند مدت این واحد به برگزاری کمپین، برگزاری کارگاه معارفه با رشته اشاره شد.
محمد شرفی دبیر واحد توانبخشی، از برنامه های خود در رابطه با جشن جدیدالورودها، کنترل depression بین دانشجویان، برگزاری مجدد کمپین 13 ابان کمپین روز معلولین و جشنواره پوستر دانشجویی بین رشته ای خبر داد.
امیررضا باغبانی به نمایندگی از دبیر واحد دندان پزشکی از برنامه ی خود در رابطه با برگزاری کارگاه کشت سلولی، کارگاه مقاله نویسی، کمپین های فصلی و aidschooll برنامه های صداو سیما خبرداد.
از اعضای جدید هیات اجرای فائزه ایوبی به عنوان معاونت روابط عمومی و علی  پروهان به عنوان معاونت فرهنگی معرفی شدند و ارائه برنامه عملکردی ویژه داشجویان جدیدالورود به عهده آنها قرار گرفت.
در حال اجرا های  سهیلا صبحانی معاون پژوهشی، گزارشی از روند عملکردی پژوهش ها و RRE های در حال اجرا ارائه داد و هدف را گسترش RRE ها در واحدهایی همچون دندانپزشکی اعلام کرد.
در نظرسنجی از اعضا در رابطه با طرح تلفیق معاونت پژوهش و معاونت بین الملل نتیجه ای حاصل نشد، لذا در جلسه ای مجزا این موضوع مجددا بررسی خواهد شد.
اما در بررسی و تحلیل نهایی با طرح تلفیق دو معاونت "تضمین کیفیت" و "تحقیق و توسعه" با اکثریت آراء موافقت شد.