برگزاری کارگاه «اصول و مبانی MRI» در 23 آبان ماه توسط انجمن INRP
انجمن میان‌رشته‌ای علوم اعصاب (INRP) کارگاه «اصول و مبانی MRI» را روز ۲۳ آبان‌ماه از ساعت ۱۴ تا ۱۸ برگزار خواهد کرد.
1396/8/20   0

انجمن میان‌رشته‌ای علوم اعصاب (INRP) کارگاهی را با عنوان «اصول و مبانی MRI» در تاریخ ۲۳ آبان‌ماه از ساعت ۱۴ تا ۱۸ در مرکز پژوهش های علمی دانشجویان برگزار خواهد کرد. مدرس این کارگاه دکتر محمد محمدزاده از اساتید دپارتمان پرتوپزشکی دانشگاه شهیدبهشتی هستند. در این کارگاه کوشش خواهد شد تا با زبانی ساده و قابل فهم، اصول و مبانی تصویربرداری رزونانس مغناطیسی یا همان MRI ارائه شود. این کارگاه اولین کارگاه از سری کارگاه‌های آموزش و تحلیل پروتکل‌های MRI خواهد بود. به تمامی علاقمندان به علوم اعصاب و محققین حیطه تصویربرداری شرکت در این کارگاه توصیه می‌شود.
هزینه ثبت‌نام در این کارگاه 25 هزار تومان می باشد که در صورت تمایل به شرکت در این کارگاه باید پس از تکمیل فرم ثبت نام، هزینه ثبت نام در کارگاه را به شماره کارت ۶۰۳۷۶۹۱۵۳۹۷۵۰۰۳۴ به نام امیرحسین عبدالعلی‌زاده واریز کرده و به آی‌دی تلگرام @AmirHussein اطلاع دهید