برگزاری ژورنال ‌کلاب آلزایمر
در اولین جلسه ژورنال‌کلاب بیماری آلزایمر در سال جدید، در مورد تصویربرداری عصبی چندمدالیته‌ای در دمانس، یافته‌های تصویربرداری fMRI و PET در آلزایمر مباحث مفیدی مطرح شد.
1397/1/29   0
انجمن میان ‌رشته‌ای علوم اعصاب (INRP) اولین جلسه ژورنال‌کلاب «بیماری آلزایمر» در سال جدید را روز سه‌شنبه ۲۸ فروردین ۹۷ برگزار کرد. در این جلسه دکتر مسعود طهماسیان، استادیار دانشکده فناوری‌های پزشکی دانشگاه بهشتی، در مورد تصویربرداری عصبی چندمدالیته‌ای در دمانس صحبت کرد. مباحثی در مورد پاتوفیزیولوژی دمانس و به ویژه آلزایمر از نظر تصویربرداری مغزی، یافته‌های تصویربرداری fMRI و PET در آلزایمر مطرح شد.
جلسه بعدی روز یکشنبه ۲ اردیبهشت از ساعت ۱۵ تا ۱۷ با موضوع Longitudinal white matter change in frontotemporal dementia subtypes and sporadic late onset Alzheimer's disease در محل مرکز پژوهش‌ها برگزار خواهد شد. ورود برای علاقمندان آزاد است.