برگزاری جلسه ژورنال‌کلاب بیماری آلزایمر

انجمن میان‌رشته‌ای علوم اعصاب، جلسه دیگری از سلسله جلسات هفتگی ژورنال‌کلاب آلزایمر را با عنوان Alzheimer's Disease as a Disconnection Syndrome برگزار کرد.
1397/2/26   0
انجمن میان‌رشته‌ای علوم اعصاب (INRP) جلسه دیگری از سلسله جلسات هفتگی ژورنال‌کلاب آلزایمر را یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ‌ماه از در مرکز پژوهش‌های دانشجویی برگزار کرد.
در این جلسه که با عنوان Alzheimer's Disease as a Disconnection Syndrome برگزار شد، امیرحسین عبدالعلی‌زاده به عنوان ارائه‌دهنده اصلی به جمع‌بندی مطالب ارائه شده در مورد بیماری تاکنون و ارائه مباحثی از جمله تعاریف connectivity و اختلالات ارتباطی نواحی مختلف مغز و نقش آنها در تشخیص و درمان بیماری پرداخت.
 با توجه به شروع امتحانات، جلسه بعدی ژورنال‌کلاب آلزایمر برگزار نخواهد شد. سری بعدی ژورنال‌کلاب، با استفاده از نظرسنجی از تابستان امسال مجددا از سر گرفته می‌شود.