تقدیر از پژوهشگر برتر، بهار عطائی نیا در جلسه ی شورای پژوهشی مرکز پژوهش های علمی دانشجویان
در جلسه رنک دوم سال 97 شورای پژوهشی که با حضور اساتید برگزار شد، از بهار عطائی نیا به عنوان پژوهشگر برتر در سال گذشته تقدیر شد.
1397/4/6   0
 گالری عکس

جلسه رنک دوم سال 97 شورای پژوهشی با حضور دکتر پاسالار، دکتر نخستین انصاری، دکتر ترامشلو،  همچنین اعضای دانشجویی شورای پژوهشی با هدف بررسی طرحهای پژوهشی دانشجویی 5 تیر ماه 97 برگزار شد.
در این نشست که مدت دو ساعت و نیم در مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان به طول انجامید، 28 طرح پژوهشی دانشجویی مورد بررسی و داوری قرار گرفت و اشکالات وارد شده بر طرحها برای اصلاح آنها به اطلاع مجریان طرحها رسانده شد.
در این جلسه از بهار عطائی نیا به عنوان یکی از پژوهشگران برتر در سال گذشته تقدیر به عمل آمد.