انتشار گزارش عملکرد یکساله واحد واحد پرستاری و مامایی مرکز پژوهش های علمی دانشجویان
دبیر واحد دانشکده واحد پرستاری و مامایی مرکز پژوهش های علمی دانشجویان، گزارش عملکرد سال 1397-1396 این واحد را ارائه داد.
1397/4/9   0
با توجه به پایان دوره عملکردی، عرفان تیموری، دبیر واحد پرستاری و مامایی، گزارش فعالیت های یک ساله خود را منتشر کرد. در این گزارش، به شرح دقیق فعالیت های صورت گرفته در سال 1396 تا پایان بهار 1397 در دانشکده پرستاری و مامایی از طرف مرکز پژوهش ها پرداخته شده است. از جمله این فعالیت ها، می توان به افزایش طرح های پژوهشی از طرف این دانشکده در رنک های زمستان و بهار، تشکیل گروه مخترعین جوان، برگزاری جشن معارفه ورودی های جدید و برگزاری کارگاه های مختلف پژوهشی و مرتبط با رشته اشاره کرد.
اعضای دیگر شورای اجرایی این واحد (به ترتیب حروف الفبا) در سال اخیر، خانم ها فائزه ایوبی، الهام پروز ملینا رمضان، سپیده صادقی، دینا ولدان و آقای علی پروهان و سرپرست واحد پرستاری و مامایی، خانم دکتر شهبازی و خانم دکتر خوشنوا فومنی بودند.
گزارش عملکرد یکساله واحد دانشکده پرستاری و مامایی