اهدای جایزه نوآوری در آموزش Patil در مدرسه تابستانی بین‌المللی سلامت عمومی ایران (IPHS) در کنگره بین‌المللی آموزش پزشکی AMEE 2018
مدرسه تابستانی بین‌المللی سلامت عمومی ایران (IPHS) در کنگره بین‌المللی آموزش پزشکی AMEE2018 برنده جایزه نوآوری در آموزش Patil شد.
1397/6/14   0
مدرسه تابستانی بین‌المللی سلامت عمومی ایران (IPHS) یک دوره آموزشی هفت‌روزه مبتنی بر بازی بود که طی سال‌های 2013 تا 2017، به مدت 5 سال به همت جمعی از دانشجویان علوم پزشکی کشور برگزار می‌شد. این مدرسه تابستانی با طراحی یک بازی 52 ساعته به شرکت‌کنندگان خود نحوه حل مسائل روز سلامت جهانی را می‌آموخت. IPHS به کمک دانشگاه‌های علوم پزشکی اصفهان و تهران به عنوان همکار اصلی، در چند شهر ایران برگزار شد و هرساله میزبان دانشجویان ایرانی و خارجی بود.
جایزه پتیل، یکی از ارزشمندترین جوایز در حیطه نوآوری در آموزش پزشکی می‌باشد که سالانه در کنگره بین‌المللی AMEE طی یک فرآیند گزینشی دشوار به افراد برگزیده اعطا می‌شود. در کنگره AMEE امسال که در شهر بازل سوئیس برگزار شد ارائه IPHS مورد استقبال شرکت‌کنندگان و داوران قرار گرفت که در پایان منجر به اعطای جایزه پتیل به IPHS شد.
جایزه نوآوری در آموزش پتیل، اولین جایزه بین‌المللی آموزش پزشکی برای کشور است که به همت یک تیم دانشجویی فعال و علاقه‌مند به دست آمد.
برای اطلاعات بیشتر درباره این طرح دانشجویی و همچنین دیدن ارائه IPHS در کنگره بین‌المللی AMEE 2018 می‌توانید به سایت www.IPHS.ir مراجعه کنید.