چاپ چهار مقاله ی نمایه شده در پایگاه ISI توسط اعضای انجمن دانشجویی مهندسی بهداشت محیط
دو تن از اعضای انجمن دانشجویی مهندسی بهداشت محیط موفق به چاپ چهار مقاله ی نمایه شده در پایگاه ISI شدند.
1397/6/25   0
مهندس سمیرا یوسف زاده و مهندس احسان احمدی از اعضای انجمن دانشجویی مهندسی بهداشت محیط مرکز پژوهش های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران موفق به چاپ چهار مقاله ی نمایه شده در پایگاه web of science (ISI) شدند.

عناوین مقالات و مجلات به شرح زیر می باشند:

1- A comparative study of the disinfection efficacy of H2O2/ferrate and UV/H2O2/ferrate processes on inactivation of Bacillus subtilis spores by response surface methodology for modeling and optimization, Journal of Food and Chemical Toxicology (Impact factor= 3.977, Q1).
2- Evaluate the types and amount of genotoxic waste in Tehran University of Medical Science’s hospitals, Journal of Environmental Health Science and Engineering (Impact factor= 2.337, Q2).
3- Comparative treatment of textile wastewater by adsorption, Fenton, UV-Fenton and US-Fenton using magnetic nanoparticles-functionalized carbon (MNPs@C) Journal of Industrial and Engineering Chemistry (Impact factor= 4.841, Q1).
4- Response surface methodology as a tool for modeling and optimization of Bacillus subtilis spores inactivation by UV/nano-Fe0 process for safe water production, Journal of Food and Chemical Toxicology (Impact factor= 3.977, Q1).