فرا رسیدن سال تحصیلی جدید بر دانشجویان گرامی و تمامی پویندگان علم و فضیلت مبارک ‌باد
آغار سال تحصیلی و شروع دلنشین درس و دانشگاه را به جامعه دانشگاهی، دانشجویان عزیز و به ویژه دانشجویان جدید الورود صمیمانه تبریک گفته و برای همگان، دستیابی به مدارج عالی علمی و اخلاقی، تواًم با موفقیت و سعادت را از درگاه خداوند متعال خواهانیم.
1397/6/31   0
به نام خداوندی که قلم را آفرید و آن را شایسته سوگند خویش قرار داد. به نام یگانه آفریدگاری که انسان را به زیور «اندیشه» و «تفکر» آراست و او را امانتدار این ودیعه الهی قرار داد و با سلام و درود به اصحاب فکر و فرهنگ و پیشتازان علم و معرفت.
بار دیگر فصل روشن «مهر» از راه می رسد و صحیفه نورانی معرفت با سرانگشت تکاپو ورق می خورد و دروازه های آسمانی بینش و دانایی به روی صدها هزار دانش پژوه آغوش می گشایند.
همان گونه که فروردین نوید بخش حیات مجدد طبیعت است، مهر ماه یادآور شور و شعف و جوشش و کوشش آموزندگان دانش و پرورندگان بینش است.
آغاز سال تحصیلی جدید به جامعه دانشگاهی، اساتید، کارکنان و دانشجویان عزیز و به ویژه دانشجویان جدید الورود  مبارک باد.
با امید به اینکه با اکسیر دانایی و توانایی مرزهای جدید علم و دانش و پژوهش را درنوردیم و با پیوند علم و ایمان، قله های رفیع بهروزی و پیروزی و کامیابی را فتح نماییم و با گام های مصمم و استوار،  ایران جاویدان را سرافراز و سربلند سازیم.
مرکز پژوهش های علمی دانشجویان و مرکز رشد استعدادهای درخشان دانشگاه مفتخر است که در سال تحصیلی جدید میزبان دانشجویان عزیز باشد.