کتابی دیگر از انجمن دانشجویی بهداشت و ایمنی مواد غدایی
کتابی با عنوان مجموعه سوالات میکروبیولوژی مواد غذایی توسط انجمن دانشجویی بهداشت و ایمنی مواد غدایی به چاپ رسید.
1397/7/8   0
انجمن دانشجویی بهداشت و ایمنی مواد غدایی مرکز پژوهش های علمی دانشجویان کتاب " مجموعه سوالات میکروبیولوژی مواد غذایی" را که برگرفته از سوالات ۱۰ سال اخیر آزمون های کارشناسی ارشد وزارت بهداشت و وزارت علوم در چهار رشته، بهداشت و ایمنی مواد غذایی، بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی، مهندس کشاورزی گرایش صنایع غذایی و علوم و صنایع غذایی گرایش کنترل کیفی و بهداشتی است را توسط انتشارات دی نگار منتشر کرد.

نویسندگان کتاب لیلا پیوسته رودسری، کارشناسی ارشد علوم پزشکی تهران، شیوا صوری، کارشناسی ارشد علوم پزشکی تهران و صباح قدیمی، کارشناسی ارشد علوم پزشکی همدان می باشند و این کتاب تحت نظارت دکتر غلامرضا جاهد خانیکی، عضو هیئت علمی بخش بهداشت و ایمنی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران به چاپ رسید که برای داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی قابل استفاده است.
علاقمندان جهت خرید کتاب یا کسب اطلاعات بیشتر می توانند با ادمین کانال بهداشت و ایمنی مواد غذایی مکاتبه کنند.
@foodsafety