برگزاری کارگاه ایده تا اختراع در واحد پرستاری و مامایی
واحد پرستاری و مامایی مرکز پژوهش های علمی دانشجویان کارگاه ایده تا اختراع را با موضوعیت ایده پردازی، انواع اختراعات، فواید اختراعات و نحوه نگارش و ثبت طرح اختراعی برگزار کرد.
1397/7/10   0
به گزارش روابط عمومی واحد پرستاری و مامایی مرکز پژوهش های علمی دانشجویان؛ کارگاه "ایده تا اختراع"  روز یکشنبه 8 مهرماه در سالن شورای یک دانشکده پرستاری و مامایی با تدریس مهندس سجاد محمدعلی، دارنده ی مدال طلای اختراعات جهانی از کشورهای آلمان و سوئیس برای دانشجویان کارشناسی، ارشد و دکتری از رشته های مختلف برگزار شد.

در این کارگاه که با حضور دکتر واثق، معاون پژوهشی دانشکده و دکتر خوشنوای فومنی سرپرست مرکز برگزار شد؛ در رابطه با ایده پردازی، انواع اختراعات، فواید اختراعات و نحوه نگارش و ثبت طرح اختراعی صحبت شد و در انتها نیز نفرات علاقه مند برای آمادگی در جشنواره های ملی و بین المللی اختراعات وارد تیم های اختراعی شدند.