۸۸۹۸۹۱۶۱-۴
اطلاعیه ها
کارگاه از ایده تا اختراع
انجمن دانشجویی بهداشت و ایمنی مواد غذایی، کارگاه از ایده تا اختراع را 16 آذر ماه برگزار می کند، علاقمندان می توانند برای ثبت نام اقدام کنند.
1397/9/12   0
انجمن دانشجویی بهداشت و ایمنی مواد غذایی برگزار می کند:

برگزاری کارگاه از ایده تا اختراع
اگر همواره مانند گذشته بیندیشید، همیشه همان چیزهایی را بدست می آورید که تا به حال کسب کرده اید. (ریچارد فاینمن)
همه ما دوست داریم راه حلهای جدید برای مشکلاتی که سر راه هرکدام از ما ممکن است باشند و مدتها راه پیشرفت ما را مسدود کرده اند پیدا کنیم. خلاقیت تفکر ما را گسترش می دهد.
گاهی یک ایده خوب نتیجه ای بسیار بزرگ به همراه دارد.
منظور از مسئله، سوال یا مشکل است و لازم نیست حتما" مقید به علم خاصی باشد. در این کارگاه می خواهیم توانایی حل مسئله را ارتقا دهیم.
چرا پتنت؟
اکثر مراکز پژوهشی سعی می کنند تا دستاوردهای خود را در قالب مقاله ارائه و منتشر کنند ولی کمتر به این نکته توجه دارند که فرمت دیگری نیز به نام ثبت اختراع  وجود دارد که علاوه بر اهمیت خاص خود یک حمایت حقوقی نیز در بر دارد و با این ثبت حقوقی کمک بزرگی برای تجاری سازی و جذب سرمایه گزار می باشد.
 ارائه دستاوردهای علمی به صورت مقاله بیشتر جنبه اطلاع رسانی و ابراز علمی خود را دارد ولی ارائه آن به صورت پتنت به معنی تملک و انحصار بهره برداری از آن نیز می باشد. (البته هر دستاوردی لزوما قابلیت ثبت پتنت را ندارد ) یعنی پتنت جنبه اقتصادی به دستاورد علمی می دهد و به صاحب آن قدرت فروش آن را می دهد.
آیا صرفا در رشته های فنی مهندسی کاربرد دارد یا برای رشته های علوم پزشکی نیز قابل استفاده است؟
گرچه دستگاهها و تکنولوژی آنها در زمره پتنت قرار می گیرند (البته به شرط تطابق با معیارهای ثبت پتنت )ولی به هیچ وجه پتنت به اینها محدود نمی گردد و در بسیاری از رشته های علوم پزشکی از جمله در فرمولاسیون داروها و تکنیک های پرستاری و... کاربرد دارند.
هدف چیست؟
من یک دستاورد علمی دارم می خواهم آن را ثبت اختراع کنم(اگر شرایط اختراع را دارد)اما چگونه؟
من می خواهم از منابع علمی پتنت استفاده کنم چگونه آنها را پیدا کنم و اطلاعات استخراج کنم؟
برای تاسیس شرکت دانش بنیان می خواهم پتنت ثبت کنم ولی نمی دانم چگونه؟
در کارگاه « از ایده تا اختراع» به دنبال مشاهده و تعریف مسئله هایمان در جهت حل شدن آن ها و تمرکز بر پیداکردن راه حل و ایده پردازی می باشیم.


زمان برگزاری: 16 آذر ۹۷ _ساعت ۹ الی ۱۶

مکان برگزاری: بلوار کشاورز، تقاطع خیابان وصال و ایتالیا، مرکز پژوهش های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران

مدرس کارگاه: آقای مهندس "یونا نوول" از دانشگاه شهید بهشتی_با سابقه درخشان تدریس در حوزه مباحث خلاقیت و ثبت پتنت  
 
هزینه شرکت در کارگاه: 15 هزار تومان

جهت ثبت نام در کارگاه و کسب اطلاعات بیشتر با شماره  88989161 داخلی ۸ سرکار خانم اکبری (در ساعات اداری) تماس حاصل فرمایید.

همچنین می توانید در ساعات غیراداری با ایمیل انجمن foodsafety.tums@yahoo.com و یا آیدی تلگرام @leila_peivasteh ارتباط برقرار نمایید.

  
  
  
نظرات کاربران:
شما هم نظر خود را مطرح کنید:
نام(اختیاری):
آدرس پست الکترونیکی(اختیاری):