جشن معارفه واحد پرستاری و مامایی مرکز پژوهش های علمی دانشجویان برگزار شد
دکتر پاسالار در جشن معارفه واحد پرستاری و مامایی، آموزش را مهمترین رکن اقدامات دانشجویی خواند و به اهمیت کارهای پژوهشی دانشجویی اشاره کرد.
1397/9/14   0
جشن معارفه واحد پرستاری و مامایی با حضور هیئت رییسه دانشکده و سرپرست مرکز پژوهش ها و دانشجویان رشته های پرستاری و مامایی 11 آذر ماه 97 در دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد.
ابتدا فعالیت های یکساله گذشته مرکز در قالب یک فتوکلیپ به دانشجویان ارائه شد و در ادامه دکتر پاسالار، سرپرست مرکز پژوهش ها به معرفی فعالیت هایی که در مرکز پژوهش های علمی دانشجویان انجام می شود پرداخت، وی آموزش را مهمترین رکن اقدامات دانشجویی دانست و سپس به بررسی اهمیت کارهای پژوهشی دانشجویی و ابعاد آن پرداخت.
در ادامه دو کلیپ طنز دانشجویی جهت آشنایی با اعضای اجرایی مرکزی و زندگی دانشجویی پخش شد.
در پایان نیز به دانشجویان یادبودهایی از طرف واحد پرستاری و مامایی به دانشجویان اهدا شد.