اولین جشنواره فیلم های کوتاه آموزشی مرکز پژوهش های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران
واحد دانشکده توانبخشی مرکز پژوهش های علمی دانشجویان اولین جشنواره فیلم های کوتاه آموزشی را با محوریت مراقبت های دوران سالمندی برگزار می کند، 30 آذر ماه آخرین مهلت تحویل آثار است.
1398/9/16   0
واحد دانشکده توانبخشی مرکز پژوهش های علمی دانشجویان اولین جشنواره فیلم های کوتاه آموزشی را با محوریت مراقبت های دوران سالمندی برگزار می کند.
زمان تحویل آثار: 30 آذر ماه 1398

📌🔴📍 جایزه هر فیلم برگزیده: یک میلیون تومان📌🔴📍

مراحل زیر را دنبال کنید:

🔴 ۱.گوگل فرم زیر را پر کنید.(اطلاعات  ۱ تا حداکثر ۳ نفر اعضای تیم وارد شود)

🔴 ۲.متن راهنمای پیوست شده را به طور کامل مطالعه کنید.تمامی اطلاعات مورد نیاز توضیح داده شده اند.در صورت سوالات اضافی با آی دی
@bahar_bah
 در ارتباط باشید.

نکته:
📍 دقت کنید که جشنواره بخش "رای مردمی" هم داشته و یک فیلم صرفا بر اساس رای دوستان شما انتخاب خواهد شد، پس جشنواره را به دوستان خود معرفی کنید. (زمان رای گیری در کانال واحد توانبخشی اعلام خواهد شد.)

📍 تیم ها و فیلم هایی که موضوعات بین رشته ای را مطرح کنند دارای امتیاز ویژه خواهند بود.

اطلاعات تکمیلی در کانال مرکز پژوهش های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران واحد توانبخشی منتشر خواهند شد.
📌 @ssrc_rehab